Velkommen til Thusgaard

Thusgaard Living webshop pakkeri

Webshoppen

Thusgaard Living er en webshop med butik beliggende i Struer. På webshoppen kan du i ro og mag lade dig inspirere, se nyheder og tilbud.

Vi bestræber os på at yde det bedste kundeservice for dig, og få din ordre afsted så hurtigt som muligt, så varen kan lande i dine hænder og du kan få glæde af den.

Vi har et lækkert udvalg på vores webshop, og hvis du ikke finder det du søger, så kontakt os endelig, så skal vi se om vi kan finde en løsning på det. Vi har et lækkert sortiment af bl.a. designer lamper fra mærkerne LE KLINT, Fritz Hansen, Verpan, Piet Hein, &Tradition og mange andre. 

Butikken

I 2019 åbnede vi vores nye butik, i helt nye lokaler, nyt udseende og med en masse muligheder for fremtiden.

Du har mulighed for, at få lavet belysningsberegninger og få hjælp til både store og små projekter, hvad angår boligen.

I butikken kan man virkelig lade sig inspirere, af de mange smukke designerlamper, små el og sågar hvidevarer. Vi hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige hvidevarer til dit behov, vi kan bestilles til at leverer og monterer hvidevarer, samt tage dine gamle maskiner med.

I vores butik finder du inspiration til ethvert rum i huset. Der er utallige muligheder og vi vil altid hjælpe dig, med at finde den helt perfekte løsning til netop dit hjem.

Team Thusgaard
Kim Elektriker

Elektrikerne

Vi har siden 1980 fungeret som elektriker og el-installatør i Struer for private og erhverv. Udover traditionelle el-installationer tilbyder vi også elektroniske og automatiske løsninger, reparationer og fejlfinding. 

I dag har vi en bred kundekreds og udfører også el-opgaver i bl.a. Holstebro, Lemvig, Hjerm, Vinderup, Thyborøn og Thyholm. Der er ikke en opgave der er for lille eller for stor, så skal du bare have skiftet en pære eller skal du have anlagt el i et helt hus, vi står klar til at hjælpe dig. 

Du kan læse meget mere om vores elektrikere og hvad vi tilbyder lige her på Thusgaard El-Center.

Indkøbskurv

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.