Børneværelset

Lys i børneværelset skal være sikkert. Og så skal der være nok af det. Børn leger ofte med småting på gulvet, og derfor er det vigtigt at have en god belysning i børneværelset. Du bør have en loftlampe eller en pendel, som giver et godt og kraftigt lys i hele værelset. Derudover bør du have lamper, som reflekterer de andre funktioner rummet har, små nogle små lamper, som giver hygge til værelset.

Umage Eos børneværelse

Lys til de mindste

Vi anbefaler ikke lamper af glas eller løse lamper til de mindste børns værelser. Vælg i stedet for en lampe, som sidder fast i enten loft eller væg. På den måde undgår du farlige situationer, som barnet måske kunne komme i. Natlamper er også en god løsning til de mindste, som ikke er helt trygge ved mørke rum.

Lys til lidt ældre børn

Fra 4 år og op, kan børn fint bruge LED Læselamper. LED bliver ikke så varm og er derfor god til små fingre. En bordlampe, som kan sættes fast til bordet, eller en væglampe på væggen ved sengen er den bedste løsning. Flere af disse har en justerbar arm, med en god længde som gør at børnene selv kan justerer efter behov. Bordlampen placeres på modsat side af den hånd barnet skriver med, sådan at hånden ikke skygger for lyset, og læselampen ved sengen placeres sådan, at lyset kommer ind fra siden og ikke direkte ovenfra. 

Umage Eos Up Medium Lampe Hid Miljø2
Indkøbskurv

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.