Spisebordslamper

Spisebordet er et af de steder i hjemmet man ofte er samlet flere mennesker, der skal være plads til både middagsselskaber, familiehygge, leg med børn, møder, og meget andet. Altså et sted der er plads til fællesskab for flere forskellige aktiviteter. 
Derfor er belysningen ved bordet ret vigtig og væsentlig, for hvordan din oplevelse ved bordet og rummet er. Det er ret ofte mange af de samme spørgsmål folk kommer med, når de er på jagt efter nye lamper. 
Så er du på udkig efter nye spisebordslamper eller søger du bare lidt inspiration, så har vi her nedenunder samlet nogle tips og gode råde til valg af spisebordslamper og belysning ved spisebordet.

Concert P3

Fritz Hansen

Lampe modellen Concert fra Fritz Hansen, findes i to størrelser og er den ideelle spisebordslampe, da den giver et godt lys og designmæssigt passer de ind i ethvert hjem. 

Hvis du har lidt højt til loftet, kommer lampen virkelig til sin ret, med de håndoptrukket skærme i aluminium. 

 Se flere Fritz Hansen lamper her.

&tradition

En af vores meget populære valg til spisebordet er Flowerpot pendlerne fra &tradition, de er enkle og minimalistiske i deres design. 

Størrelsen af lamper er helt klart en smagssag, men for at hjælpe dig lidt på vej, så kan man sige at et kvadratisk bord, et lille bord eller et rundt bord, så vil vi anbefale dig kun at vælge én lampe. 

Hvorimod har du et langt bord eller et bord med udtræk, så vil vi anbefale dig at vælge to lamper. Har du et udtræksbord, så se mere information under placering. 

Se alle lamper fra &tradition her.

Secto Design 4240

Secto Design

Secto Design er kendt for deres ekstrem flotte design af lamper i træ. Mange vælger netop deres lamper i nybyggede huse, hvor der mangler sjæl, varme og personlighed. 

Til venstre ser du Octo 4240, med valnød finér. Denne skærm og mange andre af deres skærme er produceret i Finland, af PEFC-certificeret finsk birketræ i høj kvalitet. 

Se alle lamper fra Secto her.

Indkøbskurv

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.