, ,

ANTIDARK, Ballerina Pendant Ø20

kr. 1.099,00

Smuk glas pendel, med messinge top. Det smukke blanke opale glas, er en perfekt diffuser for behageligt og blødt lys. Messinge og opal glas kombinationen er et rigtig god match, og resultere i en smuk lampe der passer perfekt ind.

 

Varenummer (SKU): 2-520-04-1 Kategorier: , , Tags: , ,

Ballerina Pendel Ø30 er et klassisk og elegant design, der kan integreres i enhver boligindretning, lige fra de moderne til de traditionelle. Pendlen fås i to størrelser med en diameter på henholdvis 20 og 30 cm, så du kan få præcis dén pendel, der passer perfekt til dit hjem. Ballerina består af en hvid opal glaslampeskærm, et messing ophæng og  3m sort ledning. Som skaber en klassisk farve kontrast, der aldrig går af mode. Pendlen kan med fordel anvendes i det mørke hjørne, i stuen, i køkkenet eller i gangpartiet, hvor du sagtens kan placere pendlen alene eller i kombination med flere i forskellige størrelser, for et mere unikt og personlig præg på din indretning. Det hvide glas spreder samtidig et blødt, behageligt og blændfrit lys, som også formår at skabe en hyggelig og indbydende stemning.

ANTIDARK’s  kollektion har karakter af dansk design. Et både minimalistisk og tidsløst design, hvor der er tænkt over detaljerne og god kvalitet er en selvfølge.

ANTIDARK har flere designere – som  sammen løfter hinanden i styrker og kreativitet. Design Group ANITIDARK, er mennesker, der designer lamper til mennesker.

Design from people to people.
ANTIDARK brænder for design og smuk belysning, og ikke mindst for at få det omsat til lamper og lys, der giver den rette stemning og skaber ro og glæde.

 

Dimensioner(Højde): 25 cm

Dimensioner(Diameter): 20 cm

Fatning: E14, Max 40W

Lampefarve: Sort

Ledning: 3 Meter, sort tekstil

 

 

 

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.