Maileg, Kuffert, Metal, Travel - Grå
,

Maileg, Kuffert, Metal, Travel – Grå

kr. 49,00

Den fineste kuffert, til at hvad hjertet og fantasien kan rumme.
Den populære Maileg metalkuffert med nyt flot look. Fantastisk til enhver lejlighed; til små gaver, opbevaring af småting eller til de små venner kan opbevare og medbringe deres ejendele.

Varenummer (SKU): 19-3605-00 Kategorier: , Tags: , , ,

Den fineste kuffert, til at hvad hjertet og fantasien kan rumme.
Den populære Maileg metalkuffert med nyt flot look. Fantastisk til enhver lejlighed; til små gaver, opbevaring af småting,eller til de små venner kan opbevare og medbringe deres ejendele.
Fra 3 år.

Kufferten har en lille hank, så den er nemt at bære rundt på farten. I

Maileg en verden, hvor tændstikæsker kan være senge til mus; prinsesser er perfekte gæster til te selskab; og eventyr kan opstå på en hyggelig skovtur. Det er en verden, hvor katte og mus er venner. Vores verden har plads til barndommens fantasi og leg – og dette er en verden vi værdsætter.

Dorthe Mailil, der er designeren bag musene fra Maileg, designer med både et tvist af nostalgi og humor. Musene er blevet verdenskendt og elsket blandt alle børn og barnlige sjæle, der elsker eventyr og nostalgi., alt designet i en flot nordisk klassisk stil. Maileg er designet med et tvist af nostalgi og humor, og har indtaget vores hjerter,  er elsket af alle børn og barnlige sjæle, der elsker eventyr og nostalgi i hele verden.

Indkøbskurv

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.