Tilbud!
, , ,

Nuura, Liila small IP44 nordic gold/ opal

Original price was: kr. 1.799,00.Current price is: kr. 1.439,20.

Liila væg- eller loftlampe kan monteres alene eller du kan montere flere sammen. Den består af glas og pulverlakeret metal i farven Nordic Gold. Glasset fås i to forskellige typer – i mat-hvidt opalglas eller klart optisk glas. Hæng én lampe på hver side af badeværelsespejlet og giv rummet et dekadent look. Eller hæng flere Liila-lamper sammen over trappetrinnene i gangen. Den kan tilsluttes dæmperfunktion.

Varenummer (SKU): 2046051 Kategorier: , , , Tags: , ,

Liila 1 Small er en enkel og minimalistisk væg- og loftlampe, som passer ind i selv de mindste hjem. Lampen består af en rund bagplade i gyldent metal, hvorpå det opalhvide glas er placeret og spreder et blødt og behageligt lys. Liila 1 Small kan benyttes som loftlampe i de mørke kroge af en stor spisestue og kan dermed fungere som et supplement til hovedbelysningen, der ellers ofte er fokuseret over spisebordet. Alle Liila 1 versioner har desuden en IP44 tæthedsgrad og er dermed også godkendt som belysning til badeværelset.

Materiale stel: Metal
Materiale skærm: Glas
Designer: Sofie Refer
Dimensioner: ø140mm x 149mm
Miljø: Indendørs
Tekniske specifikationer. G9 (pære ikke inkluderet) – IP44
Liila væg- eller loftlampe kan monteres alene eller du kan montere flere sammen. Den består af glas og pulverlakeret metal i farven Nordic Gold. Glasset fås i to forskellige typer – i mat-hvidt opalglas eller klart optisk glas. Hæng én lampe på hver side af badeværelsespejlet og giv rummet et dekadent look. Eller hæng flere Liila-lamper sammen over trappetrinnene i gangen. Den kan tilsluttes dæmperfunktion.Denne væg-og loftlampe er i opalglas – se den i optiskglas her.
Lampen kan både monteres på væggen eller i loftet – uanset hvor du hænger den er du sikret et elegant look!

OBS! Fra April 2021 kommer Liila 1 i en opdateret version, med en tæthedsgrad på IP44 i stedet for IP20. Der vil dog være en overgang, hvor du stadig vil kunne modtage en lampe med IP20. Du er velkommen til at kontakte kundeservice, hvis du har spørgsmål dertil.

Vægt 1 kg
Størrelse 22 × 17 × 17 cm
Indkøbskurv

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.